Favorit i repris-mjölkfri chokladtryffel

Påsken är en godis-högtid. Och även vi som inte tål allt vill njuta av goda praliner. Nu blev det äntligen av att göra chokladtryffeln. Hade lite mindre tid denna gång så de blev inte lika snygga – men absolut lika goda.

Så om ni vill pigga upp den långa fredagen, då det ska snöa och regna och vara iskallt i hela landet, så varför inte göra lite goda tryfflar. Jag har blandade sorter i min tryffelsmet. Det är lite chokladsmet från Malmös chokladfabrik, lite choklad beställd från Selected Seven och lite mjölkfri mörk choklad som Ica Maxi börjat ta in av – Plamil organic. Tillsammans med några av mina surdegsbröd och den mjölkfria gräddglassen så dessa tryfflar ett av de recept jag är mest nöjd med.

Och här är länken till receptet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s