Bra naturligt glutenfri mjölmix till småkakor

Nu har jag varit i Upplands Väsby hos Louise som har Allergimat. Jag har bunkrat ett nytt favoritmjöl – Schärs Mix C. Ja, det är inte nytt på marknaden, utan har funnits i flera år. Det har dock svårt att hävda sig på den svenska mjölmix-marknaden så jag ringde och la in en beställning på 10 pkt – 1 låda. Sommarens småkaksbak blir nu ännu godare. Och nej, jag har inte fått betalt för att skriva detta, tycker det alldeles av mig själv.

Mix C passar inte till allt men den bräcker i stort sett alla konkurrenter när det gäller att baka småkakor, muffins, mjuka kakor och tårtbottnar. Blir supergott och väldigt fin konsistens.

Kakorna man skymtar på bilden är Chokladsnittar. Recept hittar du här.

Till bröd tycker jag att MixWell är det starkaste kortet – även när det gäller naturligt glutenfria produkter. Även det kan vara svårt att få tag på, men går att beställa på deras hemsida. Även Lailas gula fungerar bra till bröd – men inte så bra till kakor tycker jag.

Till pannkakor föredrar jag Sempers Fin Mix.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s