Nyårsmeny förbereds

Vi ska fira nyår i all stillhet. Vi lever på många vis ett alternativy liv då min son har en inte diagnostiserad sjukdom som han varit sjuk i under många år. Om livet med honom kan du läsa på I min tankevärld. Men äta gott ska vi göra i alla fall:-)

Förrätt:
Inte helt klart, men troligen någon from av minipiroger, gjorda med Frias nya smördeg. Tänker en fyllning med skinkstuvning.

Huvudrätt:
Hjortrulladerna här på bloggen. En fenomenalt god rätt.

Dessert:
Kommer publiceras här under dagen. Tänker ge mig på ett göra en mjölkfri Creme brulee . Kommer att utgå från det här receptet, men göra mjölkfritt. Eftermiddagens pyssel.

Berätta gärna om era menyer – vad äter Ni??

/Annika

Annonser

Om Annika

Kortfattat: Småländsk, lundensisk Solna-bor som hejar på AIK, bakar bakverk som de flesta tål, kommunicerar Svenska kyrkan och vet vad nästan allt innehåller. Gillar att fotografera, springa, äta god mat och är svag för riktigt goda viner. På mina två olika bloggar blir det dels recept (Bak & Mat-bloggen) och lite av varje (Allergimamman). Det som är mitt liv helt enkelt. Längre presentation: Livserfaren från ett liv som krävt ständig närvaro och kreativitet då jag bollat både allergiska barn, speciell matlagning och ett professionellt liv som kommunikatör inom ett så spännande område som kyrkan. Och mellan det fraktas barn till balett, cello, innebandy osv. Nu större barn - så mindre och mindre fraktande:-) Hittar man hit för att se lite hur jag tänker kring allergiköket? Allt är möjligt är devisen. Hittar man hit för att se lite hur jag tänker kring jobb så är det ungefär samma - Allt är möjligt. Och mer kan man läsa på https://se.linkedin.com/in/annikaaberg
Det här inlägget postades i Mat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s