13-åring som bakar och bloggar

Idag fick tips om en trevlig sida som heter Glutenfritt Liv. Många av er känner säkert igen den redan, men för mig var den ny. Hur som helst – det unika – tycker jag med den sidan är att det är en 13-åring som på ett inspirerat och roligt sätt skriver om recept, tips på produkter, skolmat osv. Jag blev klart glad av både sidan och den nya tekniken som gör att vi kan dela med oss av våra erfarenheter.  Heja Smilla helt enkelt! Och här kommer länken 😀  glutenfrittliv.se

/a

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s